Dagelijks Woord

Meer over Onze gemeente

Afsluitingsavond winterwerk

Op dinsdagavond 9 april is de afsluitingsavond voor het 'winterwerk'. Omdat het een onderwerp is dat ons allemaal aangaat, roepen we iedereen van harte op en nodigen we de hele gemeente uit om naar deze avond te komen.

09 apr2024

Op 9 april zal Janneke Witzier, projectleider Bewustwording van Woord en Daad, te gast zijn bij de afsluiting van het winterwerk voor jong en oud. Zij zal een presentatie geven over het thema: ‘Duurzaam leven en omgang met de schepping.’

We gaan nadenken over verschillende vragen rondom duurzaamheid. ‘Waarom zou je duurzaam willen leven? Wat zegt de Bijbel over goed omgaan met de schepping? Wat hebben duurzame spullen en bestellingen met duurzaamheid te maken? Over deze en nog veel meer vragen gaan we ons buigen.

Leuk als jongeren en volwassenen komen, zodat er mooie gesprekken kunnen ontstaan en we van elkaar kunnen leren.

Er mogen deze avond lege pennen en stiften, markers , postzegels en/of buitenlands geld ingeleverd worden. Oude lege pennen en stiften zijn geld waard. Ze kunnen gerecycled worden, wat ook nog eens goed is voor het milieu. Lege pennen en stiften, markeerstiften en tekstmarkers leveren per stuk € 0,01 op, ongeveer € 25 voor een volle doos. U steunt er projecten van Woord en Daad mee.

Om 19.15 is er inloop en om 19.30 uur beginnen we. Iedereen is van harte welkom!

  • © hersteld hervormde kerk 2024