Dagelijks Woord

Meer over Onze gemeente

Kinderoppas

Elke morgendienst (zon- en feestdagen), en nu tijdelijk ivm Corona ook elke middagdienst, wordt er voor kinderoppas gezorgd in de zalen 5 en 6. Deze oppas is bedoeld voor kinderen tot 5 jaar. Er is vanaf 9.00 uur en in de middag vanaf 14.00 uur, iemand aanwezig om de kinderen te verwelkomen. Er zijn twee groepen: groep 1 is voor kinderen van 0-2,5 jaar en groep 2 voor kinderen van 2,5-5 jaar.
In beide groepen krijgen de kinderen drinken en een koekje. Voor groep 1 is er ook de mogelijkheid om uw kleintje de fles o.i.d. te geven. In groep 2 wordt na het drinken een Bijbelverhaal voorgelezen waarna de kinderen een kleurplaat kunnen kleuren over het thema van het Bijbelverhaal.
Om het oppasrooster in te zien dient u ingelogd te zijn.

Omdat in deze Corona tijd niet iedereen altijd naar de kerk kan en een deel van de kinderen regelmatig thuis meeluistert, kunt u uw kind ook thuis de kleurplaat laten kleuren om zo meer betrokken te zijn bij de preek.
Er is voor de zondagochtend elke week een kleurplaat beschikbaar. Heeft u voor uw kind(eren) daar belangstelling voor, stuur dan een mailtje naar lutine1996@hotmail.com of evelienspelt@hotmail.nl.
Zij zorgen dan ervoor dat er voor de zondag een kleurplaat in uw mail staat.

Heeft u vragen over, of wilt u graag meedraaien in het oppasrooster, dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de oppascommissie:

Lutine ten Hove
Evelien Spelt
Leanne Visser

E-mail: kinderoppas@hhgelspeet.nl

  • © hersteld hervormde kerk 2022