Dagelijks Woord

Meer over Onze gemeente

Activiteitencommisie

Ons gezamenlijke doel
De activiteitencommissie heeft een tweetal doelen: Het bevorderen van de saamhorigheid binnen de gemeente en het inzamelen van geld voor doeleinden zoals onderhoud en de aflossing van de lening van het kerkgebouw.

Wat u van ons mag verwachten
Wij organiseren jaarlijks onder andere een zomerfair met verkoopkramen en activiteiten, waarbij u traditiegetrouw uw fiets kunt laten poetsen. Bovendien kunt u met biddag en dankdag middels een bestellijst uw boodschappen en lekkernijen bestellen. Daarnaast worden er workshops met verschillende programma’s georganiseerd en een aantal zangavonden met verschillende thema’s en invullingen. Bovendien is de jaarlijkse fietstocht eind augustus/begin september een aanrader!

Verder hebben we onze lopende acties zoals de verkoop van kaarten bij mevrouw Seldenrijk aan de Vierhouterweg 1 (0577-492539) en het verzamelen van oud ijzer bij de familie Kuijt (Kempersweg 51, 0577-407565). Het oud ijzer kan eventueel bij u thuis opgehaald worden. Daarvoor kunt u contact opnemen met Gerrit van den Hardenberg (0577-491717/ 06-2138 7107). Alle informatie en data worden vooraf zo goed mogelijk in de kerkbode vermeld.

Helpt u/jij mee?
Lijkt het u/jou leuk om ons te helpen op bijvoorbeeld de zomerfair of tijdens een workshop? Heeft u nog een goed idee voor een actie? Of zit u met een vraag? We horen het graag! Laat het even weten aan Ilse van Voorst (0577-491351). Ook via E-mail zijn we bereikbaar: activiteitencommissie@hhgelspeet.nl

Wie we zijn
De activiteitencommissie bestaat uit de volgende gemeenteleden:
Daan Blankestijn
Bertine Hazeleger

Henk Hazeleger
Harm Visser
Ilse van Voorst

  • © hersteld hervormde kerk 2024