Meer over Preek luisteren

Diensten terug luisteren

U kunt hier oudere diensten terug luisteren of downloaden.

 

Mededeling:

Omdat vanaf komende zondag landelijk een enorme toename van live luisteraars zal komen, is er online server ruimte bijgekocht.  Dit om stilvallen van de uitzendingen te voorkomen.  Er zijn kerken bij die van, normaal gesproken 300 luisteraars nu opeens naar 2000 luisteraars gaan.  Dit om een idee te krijgen wat dat met de systemen doet. Om onze diensten zo betrouwbaar mogelijk te laten uitzenden gaat de routing voorlopig even naar een andere server, dit ivm tijdstip van uitzenden en een geschat aantal luisteraars.  De terugluister functie van de diensten is daarmee tijdelijk waarschijnlijk niet (volledig) beschikbaar.  Dit komt later wel weer terug maar op deze korte termijn vinden we de live uitzendingen even belangrijker dan de online terugluister functie.  Op onze website ziet het er verder gewoon gelijk uit.

 

 

 

De uitzending van de kerkdiensten op internet en het downloaden daarvan brengen kosten met zich mee. Met de groei van het aantal luisteraars nemen ook de kosten toe. Een bijdrage in deze kosten is dan ook welkom.

Bijdragen kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL41 RABO 0384 7692 17 t.n.v. Kerkvoogdij HHG Elspeet (Hersteld Hervormde Gemeente) onder vermelding van Kostenbijdrage Internetuitzendingen

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw financiële steun.

  • © hersteld hervormde kerk 2020