Dagelijks Woord

Meer over Onze gemeente

Kinderappèldag en sponsorloop

Op DV zaterdag 1 april is er het kinderappèl in Putten. Na afloop willen we bij onze kerk een sponsorloop houden.

01 apr2023

Op zaterdag 1 april wordt er in Putten het kinderappèl gehouden. Het thema is: Slaaf of vrij?. Aanvang is 9.45 uur. Het is rond 12.00 uur afgelopen. Wij hopen als JV hier met de kinderen naar toe te gaan. Ga je met ons mee? Geef je dan op door een mail te sturen naar zondagsschool@hhgelspeet.nl. We zijn nog op zoek naar ouders die met ons mee willen rijden naar Putten. Aanmelden graag vóór 15 maart.

Ook is er een landelijke actie aan verbonden. Dit jaar zal de actie samen met de commissie Israël van onze kerk en de stichting Steun Messiasbelijdende Joden georganiseerd worden. De actie richt zich concreet op het Netivah Center in Israël. Het opgehaalde geld zal door Netivah Center gebruikt worden om verschillende toerustingsactiviteiten te organiseren.

We hebben als JV er voor gekozen om met de kinderen een sponsorloop te houden om hiermee een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen voor het Netivah Center. We zullen deze sponsorloop bij ons kerkgebouw houden, nadat we terug zijn van het kinderappèl. De kinderen krijgen hierover binnenkort een papier van ons mee. Na de sponsorloop willen we met de kinderen deze gezellige dag afsluiten met bowlen en patat eten. Waarna we daarna weer terug keren bij het kerkgebouw. Een heel zinvolle en tegelijk gezellige dag hebben we dus in het vooruitzicht.

We hopen dat jullie allemaal meegaan!

  • © hersteld hervormde kerk 2023