Dagelijks Woord

Meer over Onze gemeente

Moedermorgen (lezing)

We hebben voor woensdagmorgen 31 mei Elise Pater uitgenodigd om een lezing voor ons te houden over haar boek 'Elke dag nieuw'.

31 mei2023

Dit is een mooie afsluiting van de besprekingen die we hebben gehad op de moedermorgens.

Elise Pater hoopt voor ons een lezing te houden over het onderwerp: ‘Roeping en verwachting voor moeders’. Wat zegt de Heere hierover in Zijn Woord? We weten dat het moederschap de moeite waard is, maar soms hebben we het nodig om eraan herinnerd te worden. In het bijzonder zullen we ook nadenken over zelfverloochening. Een thema waar elke moeder mee te maken heeft en waarover we met elkaar en van elkaar willen leren.

De morgen is van 9.30 uur tot ongeveer 11.30 uur. Vanaf 9.15 uur staan de koffie en thee klaar. Er is een verkooptafel van ‘Little Gift’, er zijn kaarten te koop en tweedehands kinderkleding.

Iedereen is hartelijk welkom op deze morgen, ook als je nog nooit op de moedermorgen geweest bent. Breng gerust een vriendin of buurvrouw mee. Ook de jonge kinderen mogen meekomen. Er is deze morgen kinderoppas, maar als je je kind tijdens de lezing bij je wilt houden, mag dat ook.

Graag aanmelden voor 24 mei: moedermorgens@hhgelspeet.nl

De moedermorgen vindt plaats in één van de zalen van ons kerkgebouw.

  • © hersteld hervormde kerk 2023